Kesän 2016 esityskausi on päättynyt

Kolmen kuukauden urakka on nyt takanapäin. Esityskausi sujui suuremmitta ongelmitta vaikkakin ensimmäisellä esitysviikolla esitykset esitettiin melko kosteissa olosuhteissa. Onneksi toisella esitysviikolla saimme nauttia paremmista keleistä. Katsojia kävi mukavasti ja saimme paljon positiivista katsojapalautetta. Tässä muutamia palautteita näytöskauden varrelta:

 

”Kiitos viihdyttävästä ja hauskasta näytelmästä! Monessa kohtaa saitte meidät nauramaan iloisesti 🙂 Näyttelijöistä välittyi nuoruuden intoa ja tekemisen meininkiä!”

”Hieno ja ilolla näytelty esitys minun mielestäni. Hyvä energia ja hyvin tehdyt hahmot ja sopivasti hyvällä asenteella esitettyä hyvää musiikkia. Erityisesti nuoret näyttelijät loistivat”

”Wow mitä osaamista nuorilta! Lupaavilta vaikuttivat nämä näyttelijänalut. Hyvät roolisuoritukset ja mahtava eläytyminen 🙂 Uusi tuttavuus meille tämä paikka mutta otamme perinteeksi!”

 

Työryhmämme yhteishenki oli koko projektin ajan kohdallaan. Nuorten näyttelijöiden ja vanhojen konkarien yhteistyö sujui vaivatta ja tämän kautta näytelmässä oli paljon positiivista energiaa, joka välittyi myös katsomoon. Näytelmän työryhmä haluaakin kiittää kaikkia katsojiaan ja näytelmään osallistujia unohtumattomasta ”kasari kesästä.”

KIITOS JA KUMARRUS! 


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *