Yhdistyksestä

SuoNäpit on järjestänyt lähes joka vuosi perinteiset iltamat ja esittänyt koko toimintansa ajan
sirpaleohjelmaa erilaisissa tilaisuuksissa. Myös kesänäytelmien kanssa on käyty muualla esiintymässä. Esim. Hornan Aarre Sammatin Sampojuhlilla, ja Mies, joka ei osannut sanoa ei, Rikalanmäen Kemuissa sekä Rakas Pappimme, jonka kanssa kävimme Saarijärven teatteripäivillä.

Suonäpit, teatteriOpiskeluakaan ei ole unohdettu. Esim. Räisälän kansanpistolta haettiin oppia lavastukseen ja puvustukseen. Urheilutalolla on pidetty erilaisia viikonloppukursseja esim. maskeerauksesta ja liikeilmaisusta. Myös jokainen ohjaaja on tuonut oman panoksensa ja oppinsa teatterin tekemiseen ja toteuttamiseen.
Ohjaajina ovat toimineet: Jari Luolamaa, Inkeri Määttänen, Leena Sorri, Juhana Manner, Ari Wirta, Arto Nieminen, Sarika Lipasti ja Joonas Suominen.

SuoNäpit oli mukana Paimion Kansanopiston Harke-projektissa (harrastajakesäteattereiden laatukoulutus). Tavoitteena oli koulutuksen myötä edelleen kehittää SuoNäppien toimintaa kokonaisvaltaisesti. Visuaaliset, taiteelliset ja operatiiviset aspektit sekä markkinointiin liittyvät asiat huomioiden, tarkoituksena oli tehdä yhä laadukkaampaa harrastajateatteria Suomusjärvellä. Harke koulutuksemme huipentui Harke-viikolla 1-10.7.2005.
Idea-asteella oli myös ajatus nuorisoryhmän perustamisesta; Alueella on paljon aiheesta kiinnostuneita nuoria, joita oli toiveissa saada mukaan toimintaan.

Tyrynmäen teatterialueen kehittäminen on myös tärkeä asia tulevaisuudessa. Erinomainen sijaintimme olisi hyödynnettävä 100-prosenttisesti ja alueen viihtyvyyttä on tarkoitus entisestään parantaa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail