Tietoa teatterista

Kesäteatterimme sijaitsee keskellä metsää, kallioiden ympäröimän lammen rannalla Suomusjärven keskustan läheisyydessä, osoitteessa Hallitie 9, 25410 Salo. Salon keskustasta ajoaika on alle puoli tuntia.

Suomusjärven Näytelmäpiiri – SuoNäpit- on 1982 perustettu harrastajateatteri. Ei suossa näpit mudassa rämpien, vaan ihmisten iloksi.

Kesäteatteria esitettiin kolmella eri näyttämöllä ennen nykyisen teatterin valmistumista vuonna 2002. SuoNäpit on tuottanut esityksiä myös sisätilaan, kiertueita, kirkkonäytelmiä ja vierailuja katselmuksiin, kuten Saarijärven Teatteripäiville ja Halikon Rikalanmäelle.

Ensi-iltojen kirjossa on lukuisa määrä kantaesityksiä, ja tyylilajit ovat vaihdelleet farssista historialliseen draamaan. Jämähdyksen sijaan pyrkimys tarjota joka näytäntökauteen uutta ja erilaista yllätystä. Kokemuksella ja huumorilla.

Teatterin tavoitteisiin on vahvasti kuulunut nuorten esilletulo ja muutamia toiminnassa mukana olleita on edennyt tämän alan ammattiin asti.

Suonäpit, teatteri

Teatterissa on nouseva 200-paikkainen peruskorjattu kattamaton katsomo. Katsomosta löytyy pyörätuoliramppi.

Näyttämön sivulla on luonnonkaunis louhoslampi ja toisella puolella maukkaita välipaloja tarjoava sievä puffetti avaralla pihamaalla, josta voi väliajalla ostaa kahvia, virvokkeita, leivonnaisia ja grillimakkaraa sekä makeisia.

Sen yhteydessä on siistit WC-tilat ja paikoitusalue välittömässä läheisyydessä.

Jos haluat liittyä teatteriyhdistyksemme jäseneksi voit ottaa yhteyttä info@suonapit.fi tai p. 041 310 6115.