Kesä 2022, täältä tullaan!

Kevät on nyt takana päin ja kesä edessä. Harjoitukset ovat lähteneet loistavasti käyntiin. Joidenkin päivien sateet eivät ole meitä pysäyttäneet, vaan olemme kohdanneet nämä vastoinkäymiset hymyillen. Pikku hiljaa alkaa muodostua meidän juhlavuoden oma näytelmä: Aivan pihalla!

Viimeksi juhlimme 30-vuotis juhlavuottamme vuonna 2012. Tällöin näytelmänä toimi Reissumiehen poika. Näytelmän kirjoitti ja ohjasi Arto Nieminen, niin kuin tänäkin vuonna. Vuonna 2012 meillä oli ennätysmäärä yleisöä. Työryhmä oli suuri, mutta tunnelma oli mahtava. Haluamme tänäkin juhlavuotena juhlia tätä matkaa yhdessä näyttelijöiden ja muun työryhmän kanssa sekä myös teidän katsojien, joiden ansiosta olemme saaneet tätä matkaa tehdä.

Kolmen vuoden pitkän tauon jälkeen, haluamme näyttää minkälainen palo meillä on palata takaisin lavalle. Haluamme että viihdytte meidän kanssamme yhtä paljon, kuin me viihdymme lavalla. Aivan pihalla on komedia teatterin tekemisestä. Haluamme näyttää teille mitä kaikkea tapahtuu ennen kuin näytelmä saa ensi-iltansa. Haluamme että katsoja pääsee mukaan näkemään, miksi me teatteria teemme.

Hyppää kansamme teatterin ihmeelliseen maailmaan ja tule katsomaan meitä Suomusjärven kesäteatteriin! Aivan pihalla ensi-ilta 9.7.2022 kello 17. Varaathan lippusi ajoissa. Osoitteesta www.suonapit.fi tai numerosta 0400420811


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *